Om oss

Om oss

Taksäkerhet Syd – lång erfarenhet av takläggning

Taksäkerhet Syd, vi är takexperter som erbjuder montage med bitumenprodukter som är anpassade för det nordiska klimatet. Vi arbetar med termisk isolering, takvegetation och taksäkerhet. I folkmun är vi pappläggare som arbetar med papptak & tätskikt.

Vi är verksamma i hela södra Sverige, från Göteborg och Jönköping till Ystad. Beroende på arbetet som ska utföras så tar vi jobb i hela Sverige.

Takfirman startades 2015 och drivs idag av två bröder som tillsammans har över 25 års erfarenhet i takbranschen. På Taksäkerhet Syd arbetar idag 15 personer.

Hållbara metoder inom papptak

Vi har yrkesstoltheten kvar när det kommer till det estetiska och tillhandahåller kreativa lösningar för kunden som följer dagens riktlinjer. Vi är utbildade och certifierade genom våra leverantörer, vi jobbar bara med produkter som är CE-/P-märkta och godkända av SITAC och SP.

Årets Miljöentreprenör

2019 tilldelades Taksäkerhet Syd Årets Miljöentreprenör av vår leverantör Trebolit för vårat arbete med byta ut traditionella takkonstruktioner till mer miljöanpassade.

Under 2019 hade vi Arbetsmiljöutvecklarna i Malmö med oss. Både för vår egna och våra beställares säkerhet på byggena.

Vi är en trygg partner med lång erfarenhet när du ska lägga nytt tak eller renovera det gamla!

Generösa garantier

Vårt arbete omfattas av TÄTSKIKTSGARANTIER™ genom ett samarbete med AB Tätskiktsgarantier i Norden. Detta innebär att vår takentreprenad erbjuder dig som kund ett av marknadens mest omfattande trygghetspaket för tätskikt på tak.